VEILIGHEID EN RUST in de groep
Hoe kan je meer veiligheid en rust creëren in de groep zonder boos te worden of kinderen uit de klas te sturen? Hoe kan je zorgen voor meer saamhorigheid en een positieve wending geven aan de groepsdynamiek zonder dat er kinderen gepest of buitengesloten worden? Hoe krijg je snel inzicht in de groepsdynamiek en weet je wat je juist wel moet doen of zeggen zonder dat kinderen direct aangesproken worden op hun gedrag? 
Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen?
Jouw investering om voor altijd anders te kijken, om te gaan en te reageren op kinderen, vanuit meer rust, veiligheid en vertrouwen:  

nu geen 242,40 euro incl. BTW maar:

Vanaf 02-02-2020 betaal je slechts 
202 euro! 

Het is zo'n bijzondere datum dat ik daar iets speciaals mee wilde doen! 
Dus geniet nu nog van deze fijne korting!

Onrust, plagen, pesten, meidenvenijn, gedrags-, concentratie- en werkhoudingsproblemen, sociaal-emotionele problemen, confrontaties zowel mondeling als fysiek, "lastige" ouders enz. 
De basis voor ontwikkeling van ieder kind is veiligheid en rust. Als jij de veiligheid en rust kan optimaliseren binnen de groep dan blijft er enkel nog de kernzorg over. Dat is waar ik je bij kan helpen en dat is makkelijker dan je denkt. Als je maar weet waar te kijken en wat te doen en wat  juist wel of niet te zeggen.
Ik ben Greetje van den Os, gedragsspecialist en leerkracht in het basisonderwijs. 
Mijn missie:
Ik wil de aankomende 5 jaar 5000 leerkrachten (en daardoor 100.000 kinderen) helpen met het herstellen van de veiligheid en rust binnen de groep zodat zij vol overgave en passie hun lessen (door) kunnen geven en het onderwijs kan transformeren naar een gelukkigere plek voor iedereen!
HET ONLINE PROGRAMMA START WANNEER JIJ ER KLAAR VOOR BENT!
Wil jij veiligheid en rust in jouw groep? 
Wil jij dat alle kinderen kunnen zijn wie ze zijn?
Wil jij dat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen?
Wil jij het gevoel hebben dat je niet te kort schiet?
Wil jij weten hoe je op een relatief simpele manier positief en zonder gedoe invloed kan uitoefenen op de groepsdynamiek?
Wil jij een fantastische start maken in het nieuwe jaar?

Direct starten met het programma? Dit kan nu voor 202 euro!

Wil je meer van me weten? Meld je aan voor meer informatie! Inschrijven kan zonder verplichtingen.
Je wordt dan op de hoogte gehouden van ontwikkelingen en krijgt de kijkwijzerserie kado!

Als dank voor je aanmelding 
krijg je van mij dit cadeau:

De kijkwijzerserie: Kijk je wijzer

Om de paar dagen krijg je een mail toegestuurd met daarin een link naar een video waarbij ik je alvast meeneem om op een andere manier je groep te observeren.

De achtergrond, uitbreiding en verdieping hiervan zit in het online-programma.
Fiona vertelt over groepsbegeleiding:
"Fiona vertelt in de video hiernaast over haar ervaring met de groepsbegeleiding bij haar in de klas. Ze hebben een groot gedeelte van de rust en veiligheid weten te hervinden door te werken met de onderdelen die je o.a. leert in het online programma.

De kinderen hebben het leuk en fijn gehad, de leerkrachten hebben eye-openers gekregen en zonder boos te worden of te mopperen kon de rust weer terugkeren.

Dankbaar dat ik in deze klas heb kunnen bijdragen."
- Greetje van den Os -

Ik ben als gedragsspecialist werkzaam in het basisonderwijs waar ik 1 dag in de week groepen begeleid, leerkrachten, kinderen en ouders coach en betrokken wordt bij alles wat met gedrag te maken heeft.
Volop ervaring dus! De kinderen vinden het heel fijn als ik in de klas kom en de leerkrachten voelen het als verlichting van hun werk.  

Wil jij dit ook leren? Begin in jouw groep en merk het verschil!

Naast het werken voor de groep en mijn werk als gedragsspecialist, heb ik mijn eigen praktijk Love Balance waar ik met name volwassen vrouwen (moeders) en kinderen help om weer in hun kracht te staan en weer volop van het leven te kunnen genieten.
Vandaar dat ik ook coaching aanbied op persoonlijk vlak, omdat uiteindelijk dat is waar de eerste rust en veiligheid begint. In jou!

Ben jij klaar voor een uitdaging, Durf jij het aan om eens op een andere manier naar je groep kinderen te kijken? Durf jij eerlijk en oprecht naar jezelf te kijken en te onderzoeken hoe jij als leerkracht voor de klas staat? Het begint met nieuwsgierigheid! Doe je mee?

Wat anderen zeggen:
"Greetje is een aantal keren in de groep geweest en je merkt meteen verschil in hoe de kinderen met elkaar omgaan. Heel fijn om Greetje te zien en hoe zij naar de groep kijkt. Het heeft mijn ogen geopend en ik heb veel van haar geleerd," 
- Marja - 
"De reden voor groepsbegeleiding was groepsdruk en gebrek aan veiligheid in de groep. Ik verwachtte handvatten om de veiligheid en sfeer te bevorderen. Greetje kwam in de klas om te werken met de groep en ik kreeg advies wat wel of juist niet te doen. Er werd meer bespreekbaar met de kinderen. Er kwamen duidelijker afspraken over gedrag en je kon de kinderen er makkelijker op aanspreken. Je kon kinderen uitnodigen: "Je mag er zijn, je hoort erbij. Laat je horen/zien". Het werd makkelijker om processen in de klas te doorgronden en kinderen aan te spreken. Ik heb geleerd dat ik niet bang moet zijn om de dingen te benoemen die ik zie. Het is fijn dat je iemand hebt om mee te praten en die je ook meeneemt in de processen en emoties die je soms uit het oog verliest in de hectiek van de dag. Bijvoorbeeld dat een kind uit verdriet reageert of uit onmacht. Greetje laat ook zien waar je eigen kracht ligt en die van de kinderen." 
- Mira -
"Na het volgen van het programma realiseer ik me dat ik een nog belangrijkere rol heb dan ik al dacht. Ik mag altijd op mijn gevoel af gaan en nog meer op mezelf vertrouwen. Er is zoveel rust gekomen binnen de groep en wanneer er weer onrust is kan ik dat door simpele oefeningen weer terugkrijgen. Er zijn kinderen die een enorme ontwikkelingssprong hebben gemaakt. Ik gun dit alle leerkrachten en kinderen. Ik ben er van overtuigd dat het werkt wat er in de cursus aan bod komt. Hoe kinderen zijn heeft voor een groot deel te maken met waar ze vandaan komen en daarvoor. 
Tijdens het programma wordt er o.a. een beroep gedaan op jou, om jezelf onder de loep te nemen. Dat was soms best confronterend, maar door er volledig voor te gaan merk je dat je het beste resultaat bereikt.

Ik geef dit programma een 9, ik heb er ontzettend veel aan gehad."
- Erica -
"Als startende leerkracht heb ik dankzij het volgen van het programma vooral balans gevonden. Er komt veel op je af en mijn eerste jaar kan ik gerust vrij turbulent noemen.

Ik las de theorie in het programma waardoor ik inzicht kreeg op de groep, het individu en de achtergrond van hen. In de ervaring - filmpjes besef je, dat je niet alleen bent en vind je herkenning. Door de oefeningen mocht ik zelf ervaren waar ik stond en ik leerde door een andere benadering meer te bereiken.

Het programma veiligheid en rust in de groep bied je bewustwording. Waar sta je, wie ben je, wat voel je.. En alle antwoorden hierop hebben weerslag op de groep waar je in staat.

Je volgt het programma op eigen tempo, de lessen zijn zeer toegankelijk en bieden herkenning dankzij voorbeelden en ervaringen die je deelt met anderen.

Regelmatig duik ik er weer in en ben ik bewust bezig met onderdelen van het programma. Het helpt me enorm!

Ik beoordeel het programma met een 10!"

- Marieke -
Producten en diensten: 

- De kijkwijzers

-  "Vanuit rust en veiligheid naar ontwikkeling" online programma
 
- 1 op 1 coaching

- in company training
"Veiligheid en Rust in de Groep" 
is een onderdeel van 

Praktijk  Love Balance 
in Zeewolde 

KVK: 64827216 
BTW nr: NL001746835B27

veiligheidenrustindegroep@gmail.com


Greetje van den Os
Gedragsspecialist - leerkracht - (life)coach
Copywright 2018 - Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Privacy Policy